Translate

dimecres, 24 d’octubre del 2012

Curs de Quiromassatge



1. Destinataris:
Els destinataris d’aquest curs són totes aquelles persones que pel motiu que sigui tinguin ganes d’endinsar-se en el món del quiromassatge per tal de poder-ho aplicar un cop s’hagi acabat a curs, tant per persones que estiguin en centres d’estètica com persones que tinguin ganes de conèixer aquesta tècnica de massatge per aplicar-la als més propers.
2. Objectius:
Conèixer quina és la teoria en què es basa aquest massatge.
Aprendre a posar-lo a la pràctica.
Saber desenvolupar tècniques de massatge i tractaments.
3. Metodologia:
La metodologia a seguir per tal de dur a terme aquest curs, estaria basada en classes completament pràctiques acompanyades de moments teòrics en què la professora explica els procediments a seguir (magistral).
Es buscarà que els grups no siguin nombrosos per tal que tots els participants puguin tractar i ser tractats, i així posar-ho en pràctica.
4. Contingut:
Els temes a treballar en aquest curs són els següents:
  • Anatomia
  • Osteologia
  • Miologia
  • Tècniques de massatge
  • Tractaments
5. Avaluació:
Per tal de poder avaluar concretament els continguts apresos, a part d’utilitzar una metodologia contínua en que la professora coneixerà a tots els participants i les seves capacitats, es durà a terme un petit test tòric i pràctic per tal d’analitzar si realment s’ha arribat als objectius inicialment proposats al començar el curs.

Inici: 6/11/2012
Tots els dimarts de 15 a 20h.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada