Translate

divendres, 28 de setembre del 2012

Taller d'exercicis Bioenergètics tots els divendres de 20 a 20'15h al nostre centre


Els exercicis de Bioenergètica cerquen la comprensió dels nostres conflictes interiors, permetent la superació dels obstacles que bloquegen la nostra energia vital. 

A les vivències afectives - familiars s’hi troben les bases del nostre aprenentatge, ja que és on primer sentim, expressem, i establim les relacions amb els altres. La nostra història de vida està gravada al nostre cos, i per això cal alliberar-lo d’antigues pors i tensions per tal de poder estar més a prop de les nostres emocions, permetent-nos així un sentir i actuar lliure i original.



Així doncs, alliberar-nos permetrà alleugerir les tensions musculars cròniques i reactivar i afavorir la circulació energètica de l’organisme.

El taller consisteix en sessions setmanals i grupals on els continguts de les nostres experiències, són portats, per mitja d’un procés energètic – corporal, a ser vivificats i expressats en el seu vertader sentiment, per tal de poder ser analitzats, i finalment integrats en una biografia coherent, verdadera i plena de sentit.


El professor és psicoterapeuta en l’anàlisi bioenergètica (CBT), reconegut per l’IIBA (Internacional Institute For Bioenergétic Analysis).


Sessions: Tots els divendres de 20:00 a 21:15h amb places limitades donat que es faran grups reduïts. 

Nana Meguri
C/Madrid, 4
Olot
972272961

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada